Moje interesovanje za kolače je počelo u ranoj mladosti kad još nisam znao gde, šta i kako ću raditi kad porastem, ali bilo je tu nečega šta je i prevagnulo u meni da nastavim da se bavim time i da završim školu koja me je usmerila na pravi put. Iako sam završio kuvarsku školu ja sam nekako stalno pokazivao više interesovanja za poslastice nego za kuvanje. Svoj prvi kuvar sam dobio od svojih roditelja za 13-ti rođendan, to je bila velika stvar za mene, "Velika knjiga kolača" i iz nje sam izvukao svoj prvi recept i najzad i napravio svoju prvu tortu.

Cheesecake Shop je nastao iz želje da zajedno isprobavamo i uživamo u različitim ukusima i kombinacijama deserta sa sirom. Volim da eksperimentišem sa ukusima, od jednostavnih do onih malo složenijih, ali uz neizostavan uticaj srpske kuhinje. Svaki cheesecake mesecima usavršavam da bi se dobio idealan odnos svih ukusa i teksture. Dosta pažnje posvećujem kori od keksa i putera, koju od zavisnosti od vrste cheesecakea koji pravim, obogatim i komadima lešnika, čokoladom, belgijskim kakaom, koštunjavim plodovima. Sir nije uvek isti, mora biti kremast, mlečan, blago slan, ali ga biram u zavisnosti od ukusa koji se pravi i na koji način. Svaki preliv je osmišljen i napravljen tako da upotpuni bazu - sve se ručno pravi u malim količinama.

Želeo sam da stvorim prijatan i slasan ugođaj svakome ko voli da uživa u malim zadovoljstvima. Svi sastojci su prirodni, pažljivo ih biram i trudim se da uvek pronađem ono što je najsvežije i najkvalitetnije, a posebno volim štapiće vanile koji daju toplinu svakom ovom kolaču. Ne koriste se boje, pojačivači ukusa i konzervansi, zato ih i pravimo po porudžbini i sveži stižu do vas.

Poručite, probajte, uživajte... Prijatno!