Saša Bajin

Prvo malo predstavljanja: zovem se Saša i ja prosto obožavam kolače i sve što je slatko, kremasto, nakiselo, krhko, prhko, sveže i delikatno.

Moje interesovanje za kolače je počelo u ranoj mladosti kad još nisam znao gde, šta i kako ću raditi kad porastem, ali bilo je tu nečega šta je i prevagnulo u meni da nastavim da se bavim time i da završim školu koja me je usmerila na pravi put. Iako sam završio kuvarsku školu ja sam nekako stalno pokazivao više interesovanja za poslastice nego za kuvanje. Svoj prvi kuvar sam dobio od svojih roditelja za 13-ti rođendan, to je bila velika stvar za mene, "Velika knjiga kolača" i iz nje sam izvukao svoj prvi recept i najzad i napravio svoju prvu tortu, moja familija je nazvala Točak Torta jer je bila zaista ogromna, možda i ne baš najbolja ali su svi bili izuzetno ponosni na mene.

Tada mi je velika želja bila da odem na brod i tamo se zaposlim kao kuvar, ne znam zašto ali me more uvek jako privlačilo. Ugostiteljsko turističku školu sam završio 94-te godine, te iste godine sam otišao u vojsku, a sledeće pri završetku vojnog roka odmah krenuo i na Višu Hotelijersku Školu, nisam je završio.

Đavo mi nije dao mira i odmah sam se zaposlio i krenuo sa radom, počeo sam u malom restoranu Revanš na Voždovcu, nastavio u Mihajlovcu na Banovom brdu, posle hotela Hyatt i restorana Bahus tri godine kasnije mi se najzad ostvarila životna želja da odem da radim na turistički brod gde sam i ostao tri i po godine, takođe pokupivši jako mnogo radnog iskustva. Po povratku s broda sam odmah počeo da radim kao lični kuvar Kraljevske Porodice Karađorđević i tamo ostao godinu dana, i to je bilo jedno jako vredno iskustvo koje nikada neću zaboraviti.

Tada sam se odlučio da svoje iskustvo još malo proširim svojim šestogodišnjim boravkom u Australiji gde sam i video i prošao i probao svašta ... od kengura do krokodila. Moj povratak iz Australije je bila kulminacija svega što mi se do tada desilo u životu, jedna velika želja da se vratim svome i svojima i da podelim svoja iskustva sa Vama, mojim sadašnjim i budućim mušterijama.

Svojim radom i iskustvom sam došao do recepata za koje sam ubeđen da su najbolji u svojim kategorijama i oblastima, mislim da sam eskalirao do tog stepena gde sada sa ponosom mogu reći da pravim jako kvalitetne i lepe kolače.

Cheese Cake Shop je moja ideja kako Vama da predstavim jedan asortiman proizvoda koji će da zadovolji svaki ukus, od jednostavnih do onih malo složenijih ali uz neizostavan uticaj Srpske kuhinje. Moje obećanje je da nikada neću preći preko kvaliteta na račun jeftinijeg proizvoda jer i sam mrzim kad se takve stvari dese u mojim omiljenim radnjama.

Poručivanjem neke od mojih torti ćete dobiti ne samo tortu koja lepo izgleda nego toliko toga više, dobićete jedan kompletan proizvod sa garancijom kvaliteta i sa više nego konkurentskom cenom.

Poručite, probajte, uživajte ... prijatno.